Profili i Kompanise

 

AGNA sh.a u krijua nga bashkimi i ANONIME KAKAVI s.a dhe AGNA INVESTITOR. AGNA sh.a ka dy sektorë kryesorë:  shpërndarje dhe prona të patundshme. AGNA sha. gjeneroi në vitin 2011, 80.835.000 euro.

 

 

 


Pizzeti
Steviolina


Agna Group Channel


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact