Profili i Kompanise

Themeluar në vitin 1992, Albartex është kompania e parë dhe më e madhe e cila operon në tregun e reklamimit “outdoor”.

Albartex qëndron si një partner i cili ndihmon me ide kreative dhe një stafi profesionist. Albartex ka për qëllim të plotësojë nevojat e reklamimit “outdoor” duke qëndruar gjithmonë një hap përpara.


Kjo gjë arrihet:

- Falë ndryshimit dhe transformimit të vazhdueshëm në platformën e reklamimit “outdoor”.

- Duke zgjedhur në mënyrë strategjike pozicionimin e produkteve në zona me impakt të lartë.


Albartex mbulon pjesën më të madhe të tregut duke ofruar shërbim në të gjithë territorin e Shqipërisë:

- Akset nacionale

- Qytete

- Porte

- Pika doganore

- Aeroport

 

Pse reklamë outdoor?

- Vizibilitet 24-orë.

- Reklamon brand-in tuaj me efi­çencë të lartë dhe kosto të ulët.

- Outdoor advertising memorizon brand-in tek konsumatorët.

- Krijon impakt të menjëhershëm të fushatës tuaj reklamuese krahasuar me reklamat konvencionale.

- Krijon prezencë, fleksibilitet dhe reputacion të biznesit tuaj në treg kundrejt kompetitorëve.

- Outdoor advertising është një shërbim që të ndjek kudo dhe nuk mund ta shmangësh.


Bus Station
City lights


Rrjete Sociale

Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact