Deus


   


    Detergjenti premium Deus është krijuar si rezultat i sinergjisë të kërkimeve afatgjata, teknologjisë së fundit, përvojës së ekspertëve të njohur vendas dhe bashkëpunimit me prodhues të njohur botëror të lëndëve të para.


     Një formulë CWE ofron bardhësi rrezatuese që ngelet në mëndjen tuaj, mbron intesitetin e ngjyrave dhe fresiknë, pengon kalimin e ngjyrave nga një pëlhurë në tjetrën, nuk dëmton pëlhurat delikate, largon në mënyrë efektive njollat rezistente dhe e bën larjen tuaj përsosmërisht të pastër si në temperatura të larta ashtu dhe në të ulta.


     Detergjenti Deus është për larje me lavatriçe dhe larje me dorë, kjo falë komponentëve biodegradues të përzgjedhur me kujdes dhe kështu i pranuar ekologjikisht.


 


 


 


 


 


 
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact