Aloma

Aloma Cream Caramel


Akullore në paketim familjar me shije karameli


 


Aloma Straciatella


Akullore në paketim familjar me shije vanilje dhe copëza çokollatë (Stracciatella)


 


Aloma Black Forest


Akullore në paketim familjar me fruta të freskëta pylli
 


Aloma 3në1 Classic


 


Akullore në paketim familjar me çokollatë, vanilje dhe luleshtrydhe


 


 


 


 


Aloma 3në1 Choco


 


Akullore në paketim familjar me çokollatë, bajame dhe biskotë


 


 


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact