Kit Kat

Kit Kat Choko


Akullore me kaush, me shije çokollate, dhe me çokollatë në mes.


 


Kit Kat Vanilla


Akullore me kaush, me shije vanilje, dhe me çokollatë në mes.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact