Chipsy


...është një produkt i Kompanisë MARBO PRODUCT, e cila e filloi aktivitetin e saj në 1995, dhe pas një dekade është bërë prodhuesi më i madh i snack në Europën Jug-Perëndimore.


MARBO është anëtare e Shoqatës Amerikane dhe Europiane të Prodhuesve Snack. CHIPSY prodhohet me patate shumë cilësore, me një teknologji bashkëkohore. Produkti është shumë i shijshëm, në ngjyrë të verdhë në floriri, me disa aroma.


Është i paketuar në pesha të ndryshme, në qese polipropileni ngjyrë gri me shkëlqim, paketim që ruan shumë mirë cilësinë origjinale.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact