Cipiripi

Akullore në formën e fytyrës së këndshme që fëmijët e duan! Krem vanilje, çokollatë dhe lajthi, e zbukuruar me sy dhe hundë prej çokollatë.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact