Shark

 Çliro energjinë brenda teje


 ”SHARK” njihet në të gjithë botën si e vetmja pije energjike që përmban kafeinë natyrale nga Guarana. Stimulon sistemin nervor duke rritur përqendrimin.


 Është e vetmja pije energjike me shije të ëmbël. Në të ndjehet shija e frutave të pyllit si manaferra dhe boronica. Peshkaqeni (SHARK) - simbolizon forcë dhe shpejtësi, simbolizon efektin e produktit pas konsumit dhe personalitetin e konsumatorit


Vitamina B6 dhe B12 që ”Shark” përmban, gjallërojnë trupin dhe rrisin qëndrueshmërinë.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact