Boss

Boss Classic:


Akullore me shije vanilje dhe veshur me çokollatë.


 


Boss Toffe Almond:


Akullore me shije vanilje, copëza bajamesh dhe karamel, e veshur me çokollatë.


 


Boss Double Caramel:


Akullore me kakao veshur me çokollatë qumështi dhe karamel.


 


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact