Magnum

     Magnum është brandirinor dhe më i modës për gjthë ata që kërkojnë përvoja reja!


Gjithmonë afërrinjve, jep momentepabesueshme eksplorimit përmes një udhëtimi lezetshëm.


MEGA Magnum VANILLA fillon me një krem shijshëm vanilje, dhe vazhdon me shurup të pasur qershie dhe fruta të thata, ndërsa MEGA Magnum CHOCO ka një përzierje të akullores me aromë vanilje dhe asaj me ­kakao, duke përfunduar me çokollatë në fund.
Çdo kaush Magnum premton kënaqësi!
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact