Nirvana

 


NIRVANA PRALINES


Akullore Super premium, e pasur me shurup karameli dhe pecan të karamelizuar. E gjeni në paketim familjar dhe personal.
NIRVANA CREAM BRULE


Akullore e pasur me shurup karameli dhe  krem brule.


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact