Duel

 


     Detergjentët  pluhur DUEL  janë  prodhuar me teknologjinë moderne nga kompania Beohemija Inhem SerbiDetergjenti Duel lan temperaturaulëta, parandalon zbehjen e ngjyrave dhe nuk dëmton pëlhurat.


     Një detergjent i cilësisë lartë nuk ndryshon ngjyrën e teshave madje edhe pas 25 larjesh njëpasnjëshme. Butësia e teshave bashku me aromat e këndshme përbënvulën” e një detergjentimirë. Duel i përmbush gjitha këto kushte


     Detergjentët Duel përmbajnë aroma përzgjedhura me kujdes, zbardhues bazuaroksigjen aktiv, agjentë përzbutjen e ujit dhe njëjtën kohë ata garantojnë larje efikase duke reduktuar konsiderueshëm konsumin e detergjentit


     Përmirësimi iprodukteve aktuale rezultoi detergjentë me një formulë re përdorettemperatura nga 30ºC deri 95ºC  përgjitha llojet e pëlhurave, përveç leshit dhe mëndafshit , ndërsa rritja e përmbajtjes disa përbërësve specifikë shton efikasitetinheqjes njollave edhe   temperatura ulëta


     Duel është idisponueshëm paketime 500 gramë, 3, 6 e 9 kg.


 


 
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact