Maxibon

     Nën kompaninë Nestle, gjejmë edhe akulloren sanduiç Maxibon. Ajo është e përbërë nga dy pjesë: njëra anë akullore me copëza çokollate dhe e mbuluar prej saj, kurse ana tjetër është e përbërë nga dy biskota me akullore në mes. Sa herë që shijon një akullore Maxibon, gjithmonë e mendon se nga cila anë të fillosh, edhe pse në fund do të ngelet e njëjta shije e mrekullueshme.


 
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact