IVI MIX

Më shumë

Agna Group Headquarters

Themeluar në vitin 1991, Agna Group është kompania lider në sektorin FMCG.

Më shumë

Të reja

Finalja e "UEFA Conference League", bileta dhe surpriza nga Heineken

2022-05-24 13:41:21

Pepsi UCL 2022

2022-04-18 16:11:38

“Biznesmeni i Vitit 2021” - Vasil Naçi

2022-01-04 12:36:26

Heineken, sponsor zyrtar i "UEFA Conference League", bashke me tifozat në emocionet e finales së madhe

2022-05-27 10:45:44

Heineken UCL 2022

2022-04-05 13:57:19

Bashkëpunimi midis Agna Group dhe UNFPA

2021-12-22 17:18:06

Fito çdo ditë një iPhone 13

2022-02-15 16:10:03

Mjeshtëro Biznesin nga Vasil Naçi

2022-03-03 15:44:20

IVI Mix - shijet e reja

2021-09-21 14:24:11

Event-trajnim “Rruga Drejt Suksesit”

2021-11-01 15:38:01

Revista 2021

2021-12-16 16:12:50

Ndaj buzëqeshjen me Lay's

2021-12-14 13:56:38

"Afterwork me Heineken", momente relaksimi në qytet!

2021-10-26 09:15:55

Heineken- Event "No Time to Die"

2021-10-20 09:51:03

Brandet