ERDHI INOVACIONI NË LARJEN E RROBAVE

Bli Rol, ruaj kuponin dhe kap mundësinë për të fituar një nga dhuratat speciale: Lavatrice, Tharëse rrobash, Fshesë robotike, Hekur rrobash dhe shumë paketime Rol.

Skano kodin QR ose futu në www.rol.al dhe ndiq këto hapa:                                                      

1. Shtyp Play

2. Plotëso të dhënat e tua personale.

 

3. Plotëso informacionin mbi kuponin tatimor me produkt Rol.

4. Përgjigju pyetjeve.

Dhe bëhu pjesë e lojës!

I vlefshëm për të gjitha paketimet Rol. Fituesit shpallen cdo muaj, në faqen www.rol.al/winners