ULTRAMARATONA 1 "ARTERIA E ARBRIT"

Uji Spring mbështeti Ultramaratonën 1 “Arteria e Arbrit”, që vazhdoi për tre ditë, me pikënisje Tiranën.

75 atletë pjesëmarrës nga Shqipëria dhe Maqedonia vijuan rrugëtimin prej 116 km me stacione Dibrën e Shkupin.