Partneri juaj besnik dedikuar komunikimit “Outdoor”!

Albartex disponon reklama “outdoor” në të gjithë territorin Shqiptar, në qytete të ndryshme të Shqipërisë, Porte, Aeroporte, pika doganore apo akse nacionale. 

Profili i kompanisë

Albartex u krijua në vitin 1992, si një mundësi për të sjellë më pranë bizneset me konsumatorët e markave të tyre. Albartex i ofroi komunitetit të biznesit risinë e komunikimit “outdoor” me konsumatorët, për markat që dëshironin të bëheshin “ikonë” në treg.

Përgjatë viteve, Albartex është rritur duke krijuar një formë bashkëpunimi unik dhe afatgjatë në marrëdhëniet B2B, duke u bërë kështu kompania lider në reklamimin “outdoor” në Shqipëri.

Albartex ka një staf shumë të kualifikuar e të motivuar, me përvojë afatgjatë në vendosjen dhe mirëmbajtjen e reklamave “outdoor”, tradicionale apo më moderne, digjitale.

Albartex është një partner serioz, inovator për bizneset, dedikuar për cilësi, risi, progres dhe sukses afatgjatë në përmbushjen e nevojave strategjike të markave reklamuese.

Pse ju ndihmon komunikimi “outdoor”? 

Misioni

ALBARTEX ndan Misionin, Vizionin dhe Strategjinë e AGNA Group!

Projekte

Produkte

Produktet dhe shërbimet e personalizuara që ofron Albartex.