Misioni, Vizioni & Vlerat

1579011716_godina2.png

MISIONI YNË 

Ne punojmë me përgjegjësi sociale, për një biznes që rritet vazhdimisht dhe kontribuon për një jetë më cilësore për punonjësit, partnerët dhe komunitetin, duke qenë gjithmonë një hap përpara të tjerëve.

 

OBJEKTIVI VIZIONAR

Të krijojmë të paktën një brand të njohur në të gjithë botën, të bëhemi një ndër 10 kompanitë më të mëdha në rajonin e Ballkanit, duke u fokusuar vetëm në fusha biznesi ku do të jemi numri 1 ose 2.

 

VLERAT BAZË në AGNA GROUP:

1. INTEGRITET

Sinqeritet - Përgjegjshmëri - Ndershmëri - Mbajtje e fjalës së dhënë

2. RESPEKT

Përkujdesje - Mirënjohje - Tolerancë - Modesti - Dëgjim Aktiv

3. ENTUZIAZËM

Punë me pasion dhe dashuri - Gatishmëri - Disiplinë - Punojmë fort & Argëtohemi fort

4. RRITJE & EKSELENCË

Angazhim për Ekselencë në çdo gjë që bëjmë - Përmirësim i vazhdueshëm

5. KREATIVITET

Origjinalitet - Imagjinatë - Prakticitet - Gjetja e zgjidhjeve të duhura në momentin që nevojiten

6. SHPIRTI I FITORES

Ambicie për progres - Energji - Ritëm - Optimizëm - Këmbëngulje - Qëndrim pozitiv

7. KLIENTI NË FOKUS

Marrëdhënie - Risi - Shërbim dhe produkte cilësore - Klienti është bosi i vërtetë