AGNA KOSOVA L.L.C, pjesë e Agna Group, operon në sektorin e Distribucionit të Produkteve të konsumit të shpejtë (FMCG) në të gjithë territorin e Kosovës.

Profili i kompanisë

AGNA KOSOVA L.L.C e filloi operimin në tregun e Kosovës në vitin 2010, me qendër në Prishtinë. Produktet që tregëton janë: UJERAT (Glina, Spring), PIJET FRESKUESE (Pepsi, Ivi, 7-up, Lipton Ice Tea), KAFE (Nescafe RTD), VERERAT (JP Chennet), PIJE ENERGJIKE (Dragon Heart), USHQIME (Lay's, Heinz, Rodon, Apolon, Wienna, Taze), KUJDESI PERSONAL DHE DETERGJENT (Everyday, Babylino, Bella Soft, Rolco).

  • AGNA KOSOVA L.L.C ka 110 punonjës, të cilët janë të shumë të kualifikuar sipas pozicioneve të tyre të punës. I gjithë stafi i AGNA KOSOVA ndjek programin e plotë të Agna Leadership Academy mbi ndërtimin e mendësisë dhe kulturës së duhur, si edhe trajnime të vazhdueshme dhe bashkëkohore mbi fushat e ndryshme të operimit në biznes si: financë, marketing, inovacion, shitje, design etjerë.
  • Ka krijuar një rrjet të fortë dhe të mirë-organizuar distribucioni në të gjithë Kosovën, me rreth 12 partnerë lokalë.
  • Ka asete kapitale: magazina, zyra, prona të patundshme, flotë distribucioni etj.
  • Ka një dedikim të jashëzakonshëm për ekselencë në çdo hap të biznesit, përmes shërbimeve të shpejta e cilësore në përmbushje të nevojave të klientëve dhe konsumatorëve, duke qenë efikas, të besueshëm dhe miqësor.

www.facebook.com/agnakosovaofficial

Misioni

AGNA KOSOVA L.L.C ndan Misionin, Vizionin dhe Strategjinë e Agna Group!

Projekte

Produkte

UJERAT (Glina, Spring), PIJET FRESKUESE (Pepsi, Ivi, 7-up, Lipton Ice Tea), KAFE (Nescafe RTD), VERERAT (JP Chennet), PIJE ENERGJIKE (Dragon Heart), USHQIME (Lay's, Heinz, Rodon, Apolon, Wienna, Taze), KUJDESI PERSONAL DHE DETERGJENT (Everyday, Babylino, Bella Soft, Rolco).