Bli Duel 3Kg, Gjej kuponin brenda dhe FITO DHURATA!

Bli Duel 3Kg, Gjej kuponin brenda dhe FITO DHURATA!

 

Të gjitha produktet Duel 3kg gjatë periudhes së promocionit, 17/09/2023 deri më 17/11/2023 do të bëjnë të mundur që konsumatori me blerjen e një paketimi prej tyre të ketë mundesinë të fitojë një giftcard në brendësi të produktit.

 

 

Cdo Kupon përmban një nga dhuratat e mëposhtme :

  • Fshesë Dyson V15
  • Fshesë rrobotike Xiaomi
  • Lavatrice Beko
  • Zbutes rrobash  0.8L
  • Detergjent enësh Spin 450 ML

Datat e shpërndarjes së dhuratave të mëdha do të jenë: 29 Shtator; 27 Tetor ; 1 Dhjetor  ( e premtja e fundit më e afert e cdo muaji)  orari I pritjes së fituesëve do të jetë 13.00-15.00. Këto dhurata do të shpërndahen në prezencë të përfaqësuesit nga AMLF apo dhe përfaqësues të  organeve të tjera të përcaktuar nga Ligji.

Për cdo paqartësi apo problematike që konsumatoret mund të hasin gjatë promocionit, mund të kontaktojnë në adresen elektronike të email-it: promo@agnagroup.com