AGNA GROUP FESTON 32 VJET SUKSES

Agna Group festoi Vitin e Ri me punonjësit dhe partnerët, në një feste speciale plot argëtim. Nuk mungoi analiza e rezultateve, vendosja e objektivave për vitin e ri, si dhe angazhimi për më shumë sukses përmes modelit të biznesit që Agna Group ka zgjedhur të ndjekë në vazhdimësi!

“Falënderoj nga zemra të gjithë që kanë kontribuar ndër vite, që ne sot të festojmë me krenari, 32 vite sukses të Agna Group”- u shpreh Z. Naçi, CEO i Agna Group, në fjalën e tij drejtuar punonjësve dhe partnerëve. 

Për më shumë foto nga festa (kliko këtu)