Glina Vitamina

Uji Glina, zgjedhja numër 1 e konsumatorëve për ujin me gaz, vjen me një propozim të ri, ujin me vitamina Glina Vitamina.

Përveç përfitimeve tashmë të njohura për shëndetin nga përmbajtja unike e mineraleve të këtij uji, Glina Vitamina sjell tre alternativa në shije, vitamina B6 dhe B12 dhe shume përfitime për organizmin.

Krijuar sipas standardeve më të larta të cilësisë, nën përkujdesjen e partnerëve gjermanë në prodhim, Glina Vitamina është kombinimi i përsosur për të gjithë ata që duan më shumë imunitet, energji dhe harmoni.