“HAP LAY’S, GJEJ FLORI”

Ka filluar loja shpërblyese “HAP LAY’S, GJEJ FLORI”

Bli Lay's me shirit promocional dhe mund të fitosh:

  • Një super çmim  1.000.000 LEKË  ose
  • 500 çmime x 10.000 LEKË

Për më tepër informacion mbi rregulloren e promocionit (kliko këtu)