IVI Mix - shijet e reja

Ivi na fton të jetojmë plot kreativitet, të shkojmë përtej asaj që duket, të eksplorojmë një hap më tej drejt ndjesive.

Të bëjmë cdo gjë plot gjallëri, gëzim dhe kënaqësi, duke zbuluar dimensione të reja të vetes, duke i ofruar vetes dhe botës më të mirën tonë. 

IVI vjen me dy surpriza – dy kombinime frutash me shije që nuk i keni provuar kurrë më parë.

 

IVI MJEDËR - LIMON  &  IVI FRUTA PYLLI – SHALQI janë surpriza e fundit nga IVI… për të frymëzuar kreativitetin dhe mahnitur botën me atë që ti di të bësh më mirë.

Make the world go WOWWW…  #MahniteBotën!