Ndaj buzëqeshjen me Lay's

Fushata e re Lay's "Smiles" jo vetëm që i inkurajon njerëzit të buzëqeshin, por gjithashtu tregon fuqinë e saj dhe dëshmon se mund të bëjë një ndryshim për njerëzit e tjerë.

Në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës janë ofruar çmime per 20 studentë ekselentë.

Ndaj buzëqeshjen me Lay's!