Pepsi Summer Promo 2023

PROMOCIONI “NDIQ SHIJEN TËNDE DHE FITO ME PEPSI”

Pepsi vjen edhe këtë verë me shpërblime të mëdha për të gjithë konsumatorët.

Gjej kodin poshtë tapave e zeza promocionale dhe regjistroje online në www.pepsipromo.al për t’u bërë pjesë e shorteut.

Fito çdo javë iPhone 14 dhe arka me Pepsi 24x330ml dhuratë.

Shorteu do të hidhet çdo javë prej datës 13 Korrik deri në 31 Gusht, çdo ditë të enjte në orën 14:00.

Promocioni është i vlefshëm për të gjitha paketimet promocionale shishe 500ml dhe 1.5L me tapa të zeza të Pepsi, Pepsi Max, IVI dhe 7UP. Kohëzgjatja e promocionit është nga data 10 Korrik deri në 31 Gusht 2023.

Për më tepër informacion mbi rregulloren e promocionit klikoni këtë link.

 #pepsialbania  #ndiqshijentende