Pepsi Taste Challenge 2022

Rikthehet në Shqipëri për të tretin vit rradhazi eksperienca e shijes “Pepsi Taste Challenge”.

Eventet “blind test” të nisura në 15 Korrik do vazhdojnë të zhvillohen në 19 qytete deri në fund të muajit Gusht, duke i shtuar më shumë argëtim ditëve të verës.

Pjesëmarrësit, bazuar vetëm tek shija, përcaktojnë se cila nga pijet freskuese, me logo të fshehur në momentin e testimit, është preferenca e tyre e parë. Të gjitha të dhënat regjistrohen online, dhe është vetë pjesëmarrësi që zgjedh preferencën në programin e tabletit që i paraqitet nga stafi, pasi shpall shijen e preferuar nga testimi.

Bëhu pjesë e sfidës me Pepsi dhe zgjidh shijen tënde! #fortheloveofit

Për më shumë kliko në:

https://pepsitastechallenge.al/