Pepsi UCL 2022

Fito me Pepsi!

Shijo ndeshjet dhe fito dhurata fantastike duke u bërë pjesë e promocionit Pepsi & UEFA Champions League 2022.

Gjej kodin poshtë hapëseve blu të kanaçeve ose tapave të zeza të shisheve, regjistroje në www.kampionetsebashku.com dhe bëhu pjesë e shorteut.

 

Fito çdo javë Smartphones, Smartwatches dhe shumë dhurata të tjera nga Pepsi.

Promocioni është aktiv për të gjitha formatet promocionale të Pepsi, Pepsi Max dhe Pepsi Lime.

Fituesit shpallen çdo të martë, ora 15:00 në Instagram stories @PepsiAlbania.

#fitomepepsi #playtoinspire #fortheloveofit