Pepsi & UCL 2021

FITO ME PEPSI duke u bërë pjesë e promocionit “Kampionët së bashku”


- Gjej kodin poshtë tapave të zeza të shisheve dhe hapëseve blu të kanaçeve
- Regjistroje në http://kampionetsebashku.com/
- Fito Scooter Elektrik, Çanta Shpine dhe Topa Futbolli

I vlefshëm për paketimet Pepsi 330 ml dhe 1.5L. Fituesit shpallen çdo të martë, ora 15:00 në IG Story.
#pepsialbania #fitomepepsi #fortheloveofit